Computer hulp nodig?

 
Pc-ondersteuning

U kunt contact opnemen met dhr. Ton Schelle om ‘technische’ problemen op te lossen, zoals het installeren van nieuwe software, installatie van een printer, maar ook ondersteuning bij het gebruik van de computer, tablet (iPad of Androidtablet). Zo nodig kunnen ze u verwijzen naar een deskundige, die u wel moet betalen.

Ton Schelle email ton_schelle@yahoo.com  0411 - 675871  

Werken met de computer voor beginners 

Hobby Centrum Boxtel verzorgt het hele jaar door computercursussen, zowel voor beginners als wat gevordereden.

Bij voldoende deelname start het HobbyCentrum Boxtel met 'kennismaken met de computer'. Dit zijn cursussen voor beginners. De workshop bestaat uit meerdere ochtenden of middagen van 2 uur. 

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot het HobbyCentrum Boxtel. Daar worden diverse curussen verzorgt. T 0411 - 210355.

U kunt met vragen over computers, laptops, telefoons en Ipads/tablets elke dinsdag terecht in de openbare bibliotheek van 15.00-17.00 uur. Dit is een onderdeel van Seniorweb. U hoeft geen lid te zijn van Seniorweb om hiervan gebruik te maken. U kunt gewoon binnenlopen. Als het mogelijk is uw apparaat/device meebrengen.

Als u lid wilt worden van Seniorweb, kijk dan even op de website Seniorweb.nl. U bent dan het hele jaar verzekerd van telefonisch hulp of zelfs hulp aan huis. Ook kunt u elke week in de Openbare bibliotheek terecht met uw vragen mbt de computer of om kleine problemen op te lossen.

Ton Schelle maakt u wegwijs op de computer.
Gegevens over de data, tijd, onkosten en andere mededelingen hierover komen tijdig in ONSBoxtel